پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل مادر برد gigabyte GA-P55-USB3
مهندس کارکرد هر یک از این تنظیمات رو از کجا باید بفهمم جایی هست که اطلاعاتی در موردشون باشه؟؟
الان هم که وارد تنظیمات می شم می گه
the system has experienced boot failures because of overclocking or changes of voltages
last settings in this page may not coincide with current H/W states
ببخشید سوال می کنم ولی هر گزینه ای که دست میزنم فرکانس مموری قابل تغییر نمیشه
ضمن اینکه ولتاژ همچنان 1.65 باشه؟؟ البته سیستم من 1.64 داره و از 1.66 میره تو منطقه نیمه خطر
نقل قول:
ببخشید سوال می کنم ولی هر گزینه ای که دست میزنم فرکانس مموری قابل تغییر نمیشه
ضمن اینکه ولتاژ همچنان 1.65 باشه؟؟ البته سیستم من 1.64 داره و از 1.66 میره تو منطقه نیمه خطر
ولتاژ رم رو روی AUTO بگذارید .
فقط فرکانس رو تغییر بدید .
برای تغییر فرکانس هم باید SYSTEM MEMORY MULTI را روی MANUAL بگذارید . اون وقت میتونید فرکانس رم رو تغییر بدید .
در ضمن برای تغییر تایم رم شما فرمودید spd رو از auto در بیارم
مال من مثل شما enabled و disabled نداره
یه auto داره یه quick یه expert
که من رو expertesh گذاشتم
نقل قول:
مهندس به نظر داره درست کار می کنه:1. (4)::1. (5)::1. (12)::1. (12)::1. (12):
من الان گذاشتم لینوکس هم بدون هیچ مشکلی نصب کردعجیبا غریبا:))
یه سوال صلاح می دونی تنظیمات رو به حالت F10g در بیارم بعنی دیفالتش بعد فقط همین فرکانس رو تغییر بدم؟؟؟
تایمینگش بهم بخوره دوباره خراب می شه یا فکر می کنید ارزش تست داره؟
بعد اگر تایمش بره پایین تر رو سرعتش تاثیر می زاره درسته؟؟
ابدا دست به هیچی نزنید . هیچ تغییری ندید . چون از استیبل بودن در بیاد دوباره ممکنه درست کار نکنه .نه اون مقدار تاثیر نداره و جای ریسک نداره.
نقل قول:
ابدا دست به هیچی نزنید . هیچ تغییری ندید . چون از استیبل بودن در بیاد دوباره ممکنه درست کار نکنه .نه اون مقدار تاثیر نداره و جای ریسک نداره.
تمایل داشتی نظرت رو درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت در این تاپیک بنویس
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل با مادر برد GA-P55-USB3
بسیار عالی چشم دست نمی زنم
مهندس نمی دونم با چه زبانی ازت تشکر کنم امیدوارم هر کجا که هستی همیشه شاداب و تندرست باشی
در ضمن من کارم تو زمینه بازارهای مالیه (فارکس) اگر هر زمانی در موردش کمک خواستی یا خواستی کسی برات برنامه معامله کردن بنویسه این رو یادت نره که یه چاکر اینجا منتظره تا لب تر کنی
چه تو برنامه نویسیش چه تو تحلیل های بازارهای مالی البته نه بورس و شرکتهایی که با ایران کار می کنن هر وقت اراده کنی من دربست در خدمتم
این رو هم میزارم چند روز کار کنه فردا هم ویندوز 10 نصب می کنم تا یه کم رسش رو بکشه ببینم این خوب کار کردنش همیشگی هست یا نه
حتما چند روز دیگه خبرش رو میدم
ببخشید که تا این ساعت اذیتت کردم یک دنیا سپاس
پایدار و سربلند باشید
ارادتمند وحید
نقل قول:
بسیار عالی چشم دست نمی زنم
مهندس نمی دونم با چه زبانی ازت تشکر کنم امیدوارم هر کجا که هستی همیشه شاداب و تندرست باشی
در ضمن من کارم تو زمینه بازارهای مالیه (فارکس) اگر هر زمانی در موردش کمک خواستی یا خواستی کسی برات برنامه معامله کردن بنویسه این رو یادت نره که یه چاکر اینجا منتظره تا لب تر کنی
چه تو برنامه نویسیش چه تو تحلیل های بازارهای مالی البته نه بورس و شرکتهایی که با ایران کار می کنن هر وقت اراده کنی من دربست در خدمتم
این رو هم میزارم چند روز کار کنه فردا هم ویندوز 10 نصب می کنم تا یه کم رسش رو بکشه ببینم این خوب کار کردنش همیشگی هست یا نه
حتما چند روز دیگه خبرش رو میدم
ببخشید که تا این ساعت اذیتت کردم یک دنیا سپاس
پایدار و سربلند باشید
ارادتمند وحید
خواهش میکنم دوست عزیز
فقط در صورت رضایت در تاپیک زیر نظرت را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کن .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این جا دیگه بحث رضایت من نیست وظیفه است و با کمال میل این وظیفه رو انجام میدم
همیشه شاداب و تندرست باشید
ارادتمند وحید